ceturtdiena, 2011. gada 31. marts

ābolu sēkliņas& izdevīgie eko/vegan pirkumi.

tikko atklāju, ka Rimčika eko ābolu sēkliņas garšo pēc mandelēm. Nu, tādām kā Bronnera ziepēs, jo īstās mandeles tā negaršojot (2.teikums ir Jēkaba apgalvojums).
ņemot vērā manu pāris mēnešu pieredzi bioveiča otrā pusē, apmēram zinu, kāds ir uzcenojums un varu novērtēt, ko par kādu cenu ir ok pirkt.Ja agrāk tikai Stokmanā varēja uz akcijām par samērīgām cenām dabūt šo to no eko, tad Rimčiks ir sagādājis jauku pārsteigumu ar savu I love Eco sēriju, kura principā visa ir ļoti pieņemamās cenās.
  • Jau iet otrā paciņa ar i love eco rīsiem, par lētiem tos nosaukt nevarēs, taču... Vienu brīdi mēs pirkām lielās pakas ar kaut kādiem superkrutiem basmati rīsiem, neeko, gandrīz 4ls kg. šitie garšoja tik labi, ka varēja ēst vienus pašu. Tad lūk, I love eco rīsi kg tikai pāri 2ls, garšo tikpat labi, turklāt ekoloģiski. Vienīgi gribētos to fairtrade marku virsū, bet tā kaut kā "tradicionāliem" Āzijas produktiem nav populāra.
  • šodien nopirku ļoti garšīgus vegāniskus- cepumus no i love eco sērijas, baigi garšīgi, tekni gan bez gala, turklāt 99 santīmi arī neliekas tik traki (tas varbūt tas 99,99 efekts :)
  • visforšākais laikam ir Rimi eko āboli. Pagājušajā nedēļā nopirku iepakojumu (800g) ar 4 lieliem smukiem āboliem pa 1,05ls. Turpat blakus poļu spīdīgie āboli pa 0,98 sant. kilogramā. Te nu solis pavisam maziņš.sanāk pāris santīmu uz vienu ābolu. šodien gan kaut kāda cita zorte bija pa 1,18. Bet vienalga. Žēl, protams, ka neviens latviešu tantuks (ok, Rimčikam jau vajadzētu lielsaimnieku) nav saņēmies dabūt to sertifikāciju. Jocīgi tomēr Latvijā tik pašsaprotamo kā ābolu pirkt no Vācijas ražotāja. žēl, žēl, žēl...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru